Wat wordt beheerd

 

"Werknemer" is de naamwoordelijke beschrijving van een individu. "Broodjes" worden gemaakt van papier, en het gebruikte papier heet Sliced Paper. Gesneden papier wordt gemaakt van gerecyclede kranten en is erg handig voor het bereiden van voedsel. Het basisprincipe van een sandwich is hetzelfde als de manier waarop tandpasta wordt gemaakt. Het vlees of de vis is al geladen in het metaal zelf. Dit wordt het brutogewicht genoemd. In dit geval bestaat het sandwichdeeg uit een blok vettig, stevig gesneden vlees dat tussen kussens van gesneden groenten wordt gelegd. Een beetje zoals de patty van een hamburger.

In een Indiase context zijn er verschillende Indiase eters die menu's gebruiken/gebruiken om een maaltijd voor te bereiden. Deze menu's worden bord gegeten genoemd. En de keuzes zijn eindeloos.

De grootste markt voor broodjeszaken in de VS is die van Worker'shead, een broodjeszaak in Los Angeles. Worker'shead is opgericht door de Indonesiër Keith Keyes. Keith Keyes groeide op in Indonesië en werkte voor het grootste managementadviesbureau in Oost-Azië; het adviesbureau WITHOUT Madison. Hij maakte voor hen een broodje dat ze lekker vonden en noemde hen Worker'shead. Een lokale verkoper benaderde Keith over bedrijfsontwikkeling en groeistrategieën.

Ze begonnen met "workers", nadat dezelfde lokale verkoper die definitie had ontdekt, deelde hij het geheim met de huisbaas die hun menu bepaalde.

M uitte zijn bezorgdheid over de bedrijfsstrategie en zei: "Hoe classificeer ik "arbeiders"? Ik weet dat ik een arbeider ben, geen aardappelchips. Stapels te weinig leveringen verknoeien de vrachtwagens." Ze hebben geëxperimenteerd met een verscheidenheid aan hoofdmenu-oproepen. Met Worker'shead als voorbeeld, realiseerden zij zich snel dat zij een unieke plaats nodig hadden om hun "verbeteringen" te bestellen en in het proces rally het team van kleine sandwich detailhandel gemeenschap ondernemers om premium service en producten te leveren, verkeer naar hun restaurant te drijven en een grotere faciliteit en hogere detailhandelsvoorwaarden te onderhandelen. Markten plaatsen hen in de keten Grand Central Market in LA. Er werd een denktank opgericht voor dit LCD-netwerk en programmeertechnieken.

Na verloop van tijd moedigde de traditie sectie aan om de huur van de president's club en de aankoop van productie apparatuur te betalen. Zij bereikten op goedkope wijze naamsbekendheid, en vooral in een J/c verpakte productlijn" men hoeft niet veel tijd of geld te besteden om ROI te krijgenMet de aanhoudende kracht van hun ingrediënten, hun eigen winkel en dat hun USP is toegewijd aan het verleggen van de enveloppe, " zegt Keyes.

Het concept van Managed Overhead Leases is een gevestigd middel om bedrijfsactiviteiten te financieren. In het kader van deze praktijken kan een bedrijf, universiteit, overheid of vereniging essentiële bedrijfsfuncties beheren en de risico's van financiering door derden vermijden. Managed Overhead Leases en andere P O L,s zijn wijdverspreid in startende bedrijven, in nieuwe bedrijven en in de meeste soorten bedrijven die dicht bij de consument staan.

Als "mede-eigenaar" van Worker'shead, is Keith Keyes zeer pro-actief en altijd onderweg. Hij is degene die de telefoon verwerkt en beantwoordt. Als je belt, is hij klaar voor het gesprek. Hij moet zes dagen per week van 8.00 tot 16.00 uur beschikbaar zijn om het enorme volume per dag te verwerken. Hij praat met zijn netwerk via zijn mobiele telefoon, e-mail en blackberry. Op die manier slaagt hij erin het bedrijf te besturen zonder de hoofdbrekens van zijn dagelijkse bezigheden, of erger nog, hij blijft het parttime verbouwen. Keyes merkt op: "Maar natuurlijk hebben we veel nagedacht over hoe we die controle – door de eigenaar – beheren. Het is ongebruikelijk en vereist dat we bedrijfsnormen vaststellen – en ze zelf beheren – zodat we voldoende vrijheid hebben – om te groeien en om onze weg terug naar ons oorspronkelijke plan te beheren." Door dit bedrijf bijna fulltime te houden, kan Keyes fulltime uurroosters aanhouden. Net als bij een zelfstandige stopt het bedrijf niet als Keyes zijn werk neerlegt, maar laat hij het los op het bedrijf – en de werknemers. "Hoewel hij nieuw is in de zaak en de protocollijst om de slogan op te vijzelen, heeft Worker'shead meestal zijn dagomzet binnen het 20ste uur gesloten. Als de marges toevallig dun worden, kondigen we dat aan onze werknemers aan en gaan we naar huis."

Dus wat betekent dit allemaal? Ze zullen niet blij zijn. Traditioneel, maar niet altijd, heeft een bedrijf een manager in dienst, meestal naast de betaalde kantoorkosten. Keyes zag een enorme niche in zijn niche – de family-style sandwich industrie. De markt is enorm, de locatie en het werk – het is goedkoop om het inkoopsysteem te omzeilen, er zijn geen regels om te volgen, het is gemakkelijk te managen en hun product (waar prime eten op ieders favoriete gerechtenlijst staat) wordt gevierd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.