Wat is catering service.

Catering Ridderkerk

 

 

 

Wat is catering eigenlijk?

Catering’ is geen vies woord. Het is een formele term voor het aanbieden van food service op een externe locatie. Dat is iets anders dan de term ‘bediening’, die gewoonlijk wordt gebruikt om te verwijzen naar het aanbieden van een voedselservice in een restaurant. Dat laatste is meestal het enige dat wordt aangeboden. Het eerste wordt echter met de dag populairder.

Cateraars frissen gewoonlijk het eten op en verrijken het met wijn, feestelijkheden en entertainment. Ze zijn niet verantwoordelijk voor elk evenement, maar ze zijn vrij goed in zowat alles, vooral als je de bereiding van het eten aan hen overlaat.

Hoe weet je…

1. Bereid het voedsel zelf

Dit is waarschijnlijk het belangrijkste wat u moet doen als u het meeste uit cateringdiensten wilt halen. Hoe kunt u een enorme spreiding hebben zonder dure ingrediënten te huren of urenlang in een kleine keuken te koken?

Een van de beste manieren om dit te doen is te werken met een cateraar die bijvoorbeeld een verschillend menu kan bereiden voor ontbijt en lunch. Zo hebt u een ruime keuze die u uw werknemers, klanten of vrienden zonder veel omhaal kunt voorschotelen.

2. Kies het juiste menu

Verschillende mensen bereiden verschillende menu’s. Er zijn de klassiekers, zoals glutenvrije pasta, vegetarische maaltijden en caloriearme diëten. Dit is vaak de reden waarom je de woorden “gezond” en “hart gezond” op etiketten van biologische voeding ziet staan. Deze etiketten zijn echter niet altijd accuraat.

Een veelgebruikte etiketteringstruc is om ongezonde producten naast hartgezonde of gezonde producten te zetten. Je kunt bijvoorbeeld volkoren tortilla’s en salsa op tortilla’s vinden, maar als tortilla’s het hoofdingrediënt zijn, waarom zou je dan geen hartgezonde levensstijl hebben?

Als je met vrienden uit eten gaat, nacho’s bestelt en hen vervolgens vraagt waarom ze ongezond zijn, zullen ze zich beledigd voelen door de suggestie en waarschijnlijk na één ongezonde dip afhaken. Maar als je ze op hun gemak stelt en een beetje moeite in het gesprek steekt, kun je ze ervan overtuigen hun ongezonde toevoegingen in te ruilen voor een beetje ontspanning en een kwijl bij kleurrijke producten.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.