Mexicaans broodje

 

 

 

Hamburger bestellen

 

De hamburger is een Amerikaans gerecht, dat in alle delen van het land populair is. In de Verenigde Staten worden hamburgers door veel mensen geserveerd. Ze eten hamburgers op bijna elk moment, in elke eetgelegenheid, en zelfs in bars. Hamburger wordt geserveerd in verschillende smaken en stijl. Het broodje hamburger is een populair gerecht. Het is een genot voor veel mensen en ze zijn vaak verbaasd over de heerlijke en vlezige smaak van de op vlees gebaseerde lekkernij.

De hamburger bestaat uit de volgende vleesporties: rollade, platte, entrecôte, chuck, filet mignon, gebraad, en ronde. Veel mensen geven er echter de voorkeur aan hamburger te eten met een hamburgerpatty. Het is een veel voorkomende misvatting dat een pattaya sandwich bestaande uit ei, vlees en brood een hamburger is. Een hamburger is een vleespatty en ei is het hoofdbestanddeel. In die zin lijkt het op een broodje worst of varkensvlees.

In de Verenigde Staten zijn er veel mensen van Duitse afkomst. Zij migreerden tijdens de grote immigratiegolf die plaatsvond van de 18e tot het begin van de 20e eeuw. Zij vestigden zich in steden als New York, Chicago, St Louis, Kansas City, Utah, en Denver. Zij zetten bedrijven op en deden zaken. Veel van deze Duitse immigranten werden succesvol en begonnen hun Websites en andere bedrijven om het Amerikaanse volk te helpen, en één daarvan is de hamburger. De zaken gingen goed voor hen en zij hadden veel mogelijkheden om veel mensen te ontmoeten, waaronder velen die naar de Verenigde Staten waren gekomen, om hen dit heerlijke voedsel aan te bieden dat zij niet kunnen vergeten.

Oorspronkelijk stonden hamburgers bekend als “uum steaks”, maar ze staan ook bekend als zoutwatervissen, sukkels, scherpslijpers, en black outs. De eerste hamburger werd gemaakt in 1834. Het woord hamburger is eigenlijk een Amerikaans Hebreeuws woord. Het staat bekend als het vleesoffer van het Oude Testament, algemeen bekend als “people pleasing”.

Vóór de koeling werden hamburgers gebakken. Een van de populairste types friteuse is de Kamp Kooker. Dit type friteuse wordt de duivel met een kippenhaak genoemd. Dit type friteuse hapert als het boven de 1000 graden komt. Gelukkig heeft de hitte geen invloed op de smaak van het vlees. In feite is het een mooi millenium apparaat.

Het vlees wordt in de pan gegaard. De plakken vlees worden op een plat blik gelegd. Het vlees wordt dan aan beide kanten gebakken, net als een spiesbiefstuk. Veel mensen geven er echter de voorkeur aan het met kruiden zoals barbecuesaus op smaak te brengen en met koolsla te serveren. Heel vaak wordt het vlees geserveerd met frites. Voor veel hippies is deze maaltijd hun Plan C. Een andere populaire maaltijd is depaper plate, een bord met een maaltijd en ijs erop. Het bord wordt uitgesneden met de kant van het papieren bord naar de persoon toe. De maaltijd is min of meer van papier gesneden, met dikke wiggen, die bovenop het vlees en de groente worden gelegd. Gewoonlijk wordt het gegeten met witte saus, maar het kan met zowat elke soort saus worden gegeten.

 

Lees hier meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.