Hoe uw restaurant groener te maken

Foodstyling

 

 

 

Kenmerken

Een verscheidenheid van vormen, maten en stijlen is beschikbaar. Deze vormen en maten kunnen worden gebruikt in gestapelde cellen of als tafelaccent. De gemakkelijkste maat om te boeken is de reeks van 6 elementen. Dit drukt de kosten per eenheid en laat flexibiliteit toe bij het stapelen. U kunt aan de slag met de kleinere displaycellen om de klus te klaren. De array verlaagt de kosten per klik!

Stapelen

Naast de flexibiliteit van de verpakking, moet u ook letten op foodstyling. Laat de doorzichtige plastic cel volledige wig- en hoekdeelname toe. Dit drukt de kosten per cel en maakt het ook gemakkelijk te stapelen. Gebruik als een geldbesparende presentatie!

Samengesteld

Deze nieuwe categorie is een mengeling van algemene doeleinden en hoge prestaties. De technologie wordt beschouwd als een mix van cartidges en bakken die koeling, verwarming, ventilatie en opslag combineren. Deze producten worden beschouwd als een zeer efficiënte en eenvoudige manier om een gevarieerd assortiment producten aan uw personeel te verstrekken. Ze verminderen het lawaai, zorgen voor een schone en goed georganiseerde ruimte, minimaliseren de verdamping en bieden een fantastische manier om smakelijk, vers voedsel er goed uit te laten zien en te laten smaken.

Opties voor nat weer

Een kamer of ruimte met een regenwoud-thema kan er verbluffend anders uitzien. Stijlvolle houten tafels maken het plaatje compleet. De muziek moet een echt pluspunt zijn, ongeacht het thema van het restaurant. Verfrissende zuivere muziek zet de sfeer en kenmerkt een professionele esthetiek.

Keramisch

De gebruikte materialen zijn altijd van hoge kwaliteit. Geglazuurde schalen, onderborden, serviesgoed enz. zijn perfect afgewerkt. Waarom laat u de service niet uitvoeren door een loodgieter met ervaring in technisch loodgieterswerk?

De buitenafmetingen van eetkraampjes of eetruimten moeten worden overwogen bij het ontwerpen. Of het nu gaat om een restaurant of catering voor privéfeesten, het is essentieel om uw klanten een comfortabele en aangename ervaring te bieden.

wonderen die de verbeelding te boven gaan…

Dit zijn slechts enkele creatieve ideeën om leven te brengen in uw buffet of restaurant.

meer groene bewegingen alsjeblieft…

groen licht dat van uw restaurant uitgaat is niet alleen een onopgemerkte motor. Al onze zintuigen worden gebombardeerd door bladeren, insecten, enz. We kunnen onszelf niet helpen, maar we kunnen ook niet helpen van meer groen te eten.

Geleidelijk aan zal iedereen zich meer bewust worden van de voordelen van groenten in plaats van af en toe te klinken als een eend die door eters wordt afgetroefd.

uiteindelijk zullen ze praten over uw restaurant in plaats van het restaurant.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.