Hoe kies je een bier gebrouwen

Bier Café

 

 

 

 

Maak jezelf toonbaar:

Het is van cruciaal belang dat u zich gepast kleedt wanneer u een biertje of wijntje gaat drinken. Zorg ervoor dat u de dress code te begrijpen door het controleren van de lokale bevolking. Kleren die te kleurrijk zijn of met logo’s die niet gepast zijn zullen alleen maar een grote puinhoop veroorzaken die je zult moeten opruimen puinhoop die, normaal gesproken, je liever niet zou hebben.

Als je naar een sportbar gaat, wil je misschien overwegen met wat voor soort fans je je op je gemak voelt. Je bent misschien liever een Pirates fan, dus je zou kunnen kiezen voor een bier gebrouwen doorPiraner Brewing Companyof Sickles. Ook al is je bier misschien van een piepkleine brouwerij in DeKalb waar ze pas onlangs hun deuren hebben geopend, je krijgt toch een voorproefje van de bloeiende microbrouwscene in het zuiden.

Je zult je zeker op je gemak willen voelen als je in je vakantiekledij probeert er als een vorst uit te zien als je je plaatselijke biercafé binnenstapt.

igloIedereen weet dat drinken niet alleen over drinken gaat. Het gaat ook over gezelligheid, je verkleden en je ogen wijd open zetten in verwondering. Je zult plezier hebben, wat bijleren en er een gedenkwaardige gelegenheid van maken voor je familie en vrienden. Waarom zou je je laten neerhalen door wat routine?

Hoewel je misschien niet veel vrije tijd hebt, kun je toch genieten van een brouwsel of twee. Je ontmoet een aantal geweldige mensen, en misschien doe je wel wat nuttige kennis op. Je ziet lokale brouwers en ontmoet de eigenaren en het personeel van de etablissementen.

U zult zich meestal aangenaam overweldigd voelen door de hoeveelheid werk die het soms kost om een volledige maaltijd te eten en een paar biertjes te drinken. Maar je kunt wel genieten van topentertainment en de hoogtepunten van lokale wedstrijden meepikken. Misschien krijg je zelfs de kans om te zingen op het verjaardagsfeestje van je favoriete popster, of maak je deel uit van een tenniswedstrijd voor groepen.

En aan het eind van de avond heeft u de keuze uit een mooie sombere linnen of sportjas, en misschien een lichte massage om alle spanning van de lange werkdag te verlichten, of misschien een beetje zacht speels spel terwijl u ontspant met uw favoriete speelkameraad.

Twee dingen:

1) Wees redelijk over je budget. Maak er een punt van om je vrienden een pauze te gunnen of te betalen voor hun favorieten. Je hoeft niet de duurste drankjes te kopen, maar je wilt ook niet met honger naar huis gaan.

2) Denk aan leuke niet-alcoholische drankjes die je kunt bestellen om het feest mee af te sluiten.

Misschien wil je zelfs je eigen kleine feestgeschenkje maken. Zoek op Google naar “gratis ideeën voor feestartikelen”. Je zult sites tegenkomen met goedkope en makkelijke party-gunsten, en andere met uitgebreidere cadeaus, zoals champagne, versierde eieren, enzovoort. Er zijn veel, veel meer soorten gunsten om uit te kiezen, en je zult waarschijnlijk merken dat het maken van uw eigen lijst.

Sommige gunsten worden vrij gegeven, en sommige zijn bedoeld om uitgebreider te zijn dan de andere. Begin met een lijst van gunsten, en ga dan van daaruit. Zodra u uw basis partij gunsten klaar om te gaan, uit te breiden uw keuzes tot iets uitgebreid.

Misschien vind je zelfs sommige van de deskundig uitgekozen deskundige feestgunsten leuk! Maar hey, dat is slechts waar je begint. Hier zijn wat dingen om te overwegen:

Expertise: Hoeveel mensen zijn er aanwezig? Hoeveel gasten bent u van plan uit te nodigen? Hoeveel mensen vind je het erg om mee te nemen?

Aperitief & Bier: Wat voor hapjes moet ik meebrengen? Wat voor bier moet ik meenemen?

Seminars en eten: Moeten we de brunch doen? Hoe groot is de kans dat er dubbel geboekt wordt?

Planning: Hoe laat moet ik gaan? En wat moet ik aantrekken?

Als je eenmaal wat ervaring hebt opgedaan, zul je in staat zijn om een aantal behoorlijk geavanceerde partijen aan te kunnen, en zul je merken dat je ook klaar bent voor de grotere en meer uitdagende partijen.

Sommigen onder u kunnen misschien geen groot evenement organiseren, maar u kunt beginnen met een schilderachtig en eenvoudig dessertfeest als deze:

Fruit, Buffalo Wings, Cottage Cheese

boeketten aardbeien, bosbessen, kersen, druiven, meloen, appels, en bramen, en ruimte voor ijs en drankjes.

Trail Mix of Fondue

12 vers fruit

1 eetlepel honing

1/2 theelepel versgemalen kaneel

1 theelepel sinaasappelschil, geraspte citroenschil, en sap van vers fruit

1 pint 4% melk

Verhit in een grote koekenpan de olie en fruit hierin de eerste van de uien, gember en knoflook gedurende een paar minuten.

lees meer:

Cafe Veldhoven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.