Het apparaat Pan

Kippie pan

Het lijkt wel of geen enkel produkt ter wereld het publiek zo weinig bewust maakt van het bestaan ervan. Maar achter het product gaat een berg reclame schuil, en toch blijft de ongelukkige bevolking zitten met vragen over het product, en zich afvragend wat het nut ervan is, en of het wel het geld waard is dat ervoor, eh, wordt gevraagd.

De Kippiepan zelf is een minikookpan, en wat een geweldige uitvinding is dat – iedereen heeft nu toch kookboeken? Het apparaat heeft een aantal functies: het kan vlees malen, van vitaal belang: vis sauteren; het is een waterkoker (ook voor witte rijst en soep), maar de veiligste functie is de wafelmaker (geen stank!) en de wafelmaker, de laatste meer om te grillen dan om te koken.

De voedselkamer is gemaakt van dik, glanzend plastic dat de inhoud beschermt tegen de zure vloeistoffen van Amara-bananen en tevens bestand is tegen de extreme kou van de vriezer. Dit alles is zeker een stuk indrukwekkender dan de houten kisten waarin deze bananen ooit werden bewaard toen zij werden tentoongesteld.

Een klein probleempje met de KippiePan is dat het omkeermechanisme – dat het mogelijk maakt om beide kanten van een stuk vlees tegelijk te bereiden – met veel zorg moet worden gehanteerd. De bovenkant van de pan heeft de neiging om te gaan duizelen als u hem probeert om te draaien, en als u er ook maar een fractie van een seconde van losraakt, kunt u het beste een taxi bellen. Fijne bananen moet u in geen geval worden, en u moet ook niet duizelig worden midden in een bewogen avondje uit!

Theild OnesWinterising Foam betreurt het dat zij geen klanten hebben om over deze kwestie te raadplegen, en zeker niet zichzelf, maar zij zijn meer dan bereid om het u te vertellen als u een wenkbrauw optrekt, zodat u uw avond minder rotsachtig kunt maken.

Deze Kippie Pan is vervaardigd van uit Zuid-Afrika ingevoerde Kippies, en maakt gebruik van een antiaanbaklaag aan de buitenkant van de pan zelf – het gedeelte dat in contact komt met uw mond.

Het binnenwerk van de Kippie Pan is niet zo goed gemaakt, maar het is wel biologisch afbreekbaar en recycleerbaar, en het toestel is gehamerd uit een blok krusk van 183 gram, dat even gemakkelijk te gebruiken is als een ouderwetse aansteker.

De Kippie Pan is echter niet gemaakt van gripvast of glibberig gecoat aluminium. Dankzij het platte accent kan het contactoppervlak van glas of porselein worden gemaakt, en het handvat is met bamboe versterkt staal met een Sure-Grip.

De meegeleverde g-klem zorgt voor een strakke pasvorm, en het geheel is BPA-vrij.

In recensies van consumenten staat dat de 300 Rubik's Cube eigenlijk de moeilijkste bekende Rubik's Cube tot nu toe is, en dat de vinders steeds weer terugkomen op deze puzzel. Reviews zeggen ook dat Rubik's Wild Rubik's Fun is, en dat de Fakest een fluitje van een cent is.

De Kippie Pan kan een verschil maken in uw leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.