Een goedkope en vullende maaltijd

 

 

 

Lunch Zundert

 

Een goedkope en vullende maaltijd is een lunch

Een goedkope en vullende maaltijd is een lunch (of soms middagthee genoemd) en die wordt op elk uur van de dag gegeten. goedkoop en overvloedig voedsel is op elk moment van de dag verkrijgbaar. Fast food outlets, gerund door de grootste bedrijven, zijn nu een deel van het probleem.

Veel restaurants zijn ook een deel van het probleem. Tientallen jaren geleden, toen McDonalds voor het eerst zijn deuren opende, gingen gezinnen zitten om te eten, om vervolgens weg te gaan om hun verschillende klusjes te doen. Tegenwoordig is het iets formeler. Er zijn nog wel een paar McDonalds restaurants, maar de meeste eetgelegenheden maken deel uit van het probleem.

Vorige maand ging ik naar een restaurant voor een verjaardagslunch en ik was verbaasd over de enorme hoeveelheid eten. Het was afgeladen vol. In zes maanden eet je met gemak meer dan je in een heel jaar in een restaurant zou kunnen eten. Dat zijn zes maanden van kruidenierswaren, zes maanden van biefstuk, zes maanden van kip van de diepvries, en zes maanden van ieders favoriete kip van de maand. Het zal moeilijk zijn een restaurant te vinden dat niet voor een paar maanden eten op tafel heeft staan. Als man zou ik me niet kunnen voorstellen dat ik zo’n enorme stapel eten zou kunnen klaarmaken en opdienen, maar een moeder kon het met zo weinig mogelijk omhaal doen, en het was de moeite waard.

En als je je afvraagt waarom niemand hier eerder aan gedacht heeft, dat is omdat ze het te druk hebben. Niemand heeft tijd om deze maaltijden te maken, of de afwas te doen, of de vloer schoon te maken, of aan morgen te denken… Vandaag. Mensen rennen voortdurend naar de winkel om hun dagelijkse voedselvoorraad aan te vullen. Hoewel deze uitstapjes tijd kosten, zijn ze over het algemeen veel minder duur dan het kopen van artikelen in de supermarkt. Dus met een overvloed aan 30 minuten maaltijden die vandaag op de markt zijn, waarom kopen we dan nog steeds kruidenierswaren?

Lees hier meer over:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.