diet West

Voedingsadvies Amsterdam

 

 

 

Op zoek naar wat voedingsadvies tips? Probeer Nieuw West eens. Nieuw West is gevestigd in het Rijsttafel gebied. Dit Amsterdamse restaurant biedt gezond eten + drinken. De aandacht voor detail is verbazingwekkend. De sfeer is exotisch. En het eten is voortreffelijk.

Abrikozenkruimelsalade met mango (fruit + likeur + chutney)

Oscar Wilde schreef: “Liefde is het onweerstaanbare parfum van bedorven lege magen.” Bij een recent bezoek aan deze romantische locatie in hartje Amsterdam, trof ik weer een lege maag aan. Ik denk niet dat de salade gemaakt was van schraapkrabben. Ik heb een notitie gemaakt om abrikozenkruimelsalade te proberen als ik thuiskom. Misschien neem ik wel een chocoladetaartje als avondeten.

De mediterrane invloed in dit restaurant is heerlijk en leuk om te ontdekken. Neem plaats bij het raam en geniet van de bloeiende lotus met kleine rode bloemetjes. Het is echt een magische plek en ook al kan ik niet zeggen dat ik er echt van hou, ik ga toch een aantekening maken om er nog eens heen te gaan.

Mikasa Pronk Koning

Dit is een authentieke Griekse taverna. Dus, je zult het geweldig vinden als je van de Griekse keuken houdt. Geïnspireerd door de Grieken, gebruikt onze chef alleen verse ingrediënten. Bijvoorbeeld, het brood is heerlijk. Het brood, licht gespiesd op een spiesje, was warm en vers. Het was een beetje zoet, een beetje knapperig, een beetje sappig en het geheel smaakte gewoon erg goed.

Wat het eten betreft, hebben de chefs een voorbeeld genomen aan sorbet lemon. Ze maakte één partij sorbet, zette het apart en toen het hard leek te worden, sneed ze er gesmolten chocolade over. Toen het hard was, nam ze een pond verse aardbeien en deed die in het brouwsel. Dit was weer een verrukkelijke verrassing. Het was licht, fruitig, zacht en romig. Hoewel, ik zou zeker aanraden om het te houden als je op je gewicht let.

Meer van Savina’s werk vind je hier.

richting westen kwamen we prompt bij de Amritsberg Gefortificeerde Restaurants. Amritsberg Fortified ligt in wat voor de oorlog bekend stond als Dutch Fortitude. Nu is het de wereldberoemde Pizza Hut. De verschillende soorten pizza’s zijn een lust voor het oog omdat ze bijna allemaal iets gemeen hebben. Er wordt kaas gebruikt, vaak wordt er opgeschept dat de pizza met de hand is gemaakt, en vaak wordt er ook nog eens met de verschillende soorten beleg gepronkt die het resultaat zijn van deze constructie. Voor de meer avontuurlijken is er de mogelijkheid om dieper te graven en een echte Griekse taart te proberen. Deze bestaat meestal uit zure room, gebakken uien en vlees. De versiering is het deel dat de Pizza Hut restaurants onderscheidt van de anderen. Hier wordt de nadruk gelegd op de constructie en alles wordt met de hand gemaakt. De saus wordt speciaal gemaakt voor de topping en dan wordt de hele taart bedekt met kaas en geconsumeerd met het soort zorg dat wordt gegeven aan een kerk op weg naar een bruiloft.

Nu we het einde van dit artikel naderen, keren we terug naar de Italiaanse connectie. U hebt waarschijnlijk van passerende toeristen gehoord over de pizzeria’s waarnaar we in ons vorige artikel verwezen. De pizzeria’s zijn in veel culturen een familietraditie. Hier vindt u een paar van de familietradities die voortleven in de bijzondere stadjes die deel uitmaken van elke regionale keten. De keten die het langst bestaat en het meest aanwezig is in elke gemeenschap is de Pizza Hut. Voorlopig is dit uw kans om te smullen van de grote taart, zoveel frisdrank te drinken als u wilt en u goed te voelen over de keuzes die u elke dag voor uw gezin maakt.Voedingsadvies

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.