De beste manier om je eigen koffie te maken

Koffiemachine zakelijk

Onze eigen David Bradley, anthillary brew bij Portmeudent, doet al vele jaren goed werk met het produceren van de beste handgemaakte koffies van deze eilanden. Bekijk zijn verbazingwekkende reeks Portugese rode, witte en ales.

Als je je koffie echt naar een hoger niveau wilt tillen, dan is anthirine niet meer te verslaan. Bij Portmeudent produceert David Bradley twee keer zoveel anthirine als u zich kunt voorstellen. U kunt het in al zijn verscheidenheid proeven, inclusief de zeer beroemde “sorbet op ijs”.

Een van de grote voordelen van het ontdekken van een goede koffie is dat je hem veel beter gaat waarderen. Heel wat koffiedrinkers bij mij thuis zijn van anthirine gaan houden. Het is een wijnachtig smakende koffie, waarvan het aroma meer doet denken aan abrikoos, cranberry of chocolade.

Niet zo beroemd is de Afrikaanse koffie, die volgens David Bradley “high tea” imiteert en eigenlijk door Afrikaanse slaven in het Caribisch gebied werd gebrouwen. Het is een feit dat de Afrikaanse slaaf veel van deze drank consumeerde, omdat het een kostbaar goed was. Blijkbaar heeft de organisatie die hem zijn vrijheid schonk er ook voor gezorgd dat zijn nagedachtenis in ere zou worden gehouden, door hem een speciale kruik te geven waarin hij de kruik met koffiebonen uit zijn geboorteland kon meenemen.

De Irish Coffee is een ander drankje dat steeds populairder wordt. Ik kan me tenminste nog gelegenheden herinneren dat ik deze nog niet zo ervaren had. Het was een vrij bittere koffie, vergelijkbaar met de Afrikaanse Zinfandel. Gelukkig is hij nu toegankelijker geworden, zodat ook degenen die niet zo van de smaak van koffie houden, toch van dit Ierse genot kunnen genieten.

De beste manier om dit heerlijke drankje te maken is met behulp van een koffiemolen. Thuis is het vrij eenvoudig om een koffiemolen te gebruiken. De recepten zullen u helpen om de juiste textuur te krijgen en om het meeste uit de beschikbare koffie te halen. Natuurlijk kunt u ook andere op de markt verkrijgbare melanges proberen, maar ik heb gemerkt dat dit een zeer authentieke smaak geeft.

Naast een koffiemolen zijn er Hinting-boeken en zelfs kooklessen. Er is een zeer aangename set boeken beschikbaar, genaamd “Food for thought” en gemaakt door monniken van de tempel van Sint Jozef in schoen trekkerij Griekenland. Ze hebben een set blikjes sperziebonen en andere kruiden, die ze splitsen voordat ze de thee serveren. Blikjes Spam en kaas zijn ook verkrijgbaar als je zin hebt in iets avontuurlijker.

Ik hou van deze gebruiken. Ze voegen een beetje Kerala toe aan ons stukje Griekenland. Een van mijn favoriete onderdelen zijn de geiten. Elke ochtend voordat ze vertrekken voor de dag geven ze een kannetje melk. Je kunt een halve geit krijgen voor ongeveer $5,00. Het is een zeer goedkope deal.

De blikjes Spam met kaas zijn lekker. Ik vind het pittige blikje lekker. Het blikje zelf is een beetje dik makend. Misschien moet ik een artikel schrijven over de verdiensten hiervan en de economische voordelen voor overheden en bedrijven. Ik bedoel, is dit ook niet goed voor de economische eco-manschap?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.