chocolade echt,

Spaanse winkel

 

 

 

Paulo Real, ook bekend als de chocolade churro, is een traditioneel zoet brood dat in de 20e eeuw in de grote Spaanse steden werd geïntroduceerd. Dranken zoals melk, water, koffie en thee behoorden tot de weinige manieren waarop men tapas kon serveren.

De naam was ook een soort Jolly Rancher, een ander drankje dat populair was in de 20e eeuw. Een verslag van de John Dillinger Company, gepubliceerd in 1920 (How to Live and Eat for Men,blz. 31-4), beschrijft de drank als een “ragout van melk, gekruid met de specerij spot en suiker om het Men’s Health te maken”.

Het John Dillinger Company verslag gepubliceerd in 1920 (How to Live and Eat for Men,pp. 31-4), beschrijft de drank als een “ragout van melk, gekruid met de specerij spot en suiker om het Men’s Health te maken”. Volgens historici kan Dillinger hebben verwezen naar de inhoud van het churro deeg in plaats van naar het feit dat het recept op de markt werd gebracht als een gezondheidssupplement voor mannen.

Een man genaamd Rayburn Lazar (geboren in Oklahoma), was blijkbaar de uitvinder van de churro doughnut. Hij wordt gecrediteerd voor het mengen van ei, gist en suiker samen tot een beslag bij het koken van tartaarsaus in een aorda sauspan. Deze combinatie levert wat nu de traditionele churro wordt genoemd. Lazar baseerde het deeg op eiwit en voegde maïzena toe, naar verluidt om het deeg te kunnen verdikken vóór het koken. In een poging om het product op de markt te brengen als een gezondheidssupplement voor mannen, voegde Rayburn vitaminen toe aan de formule van het drankje.

Lazars uitvinding was niet de eerste poging om een nieuw gezondheidssupplement voor mannen op de markt te brengen. Sam Baz, een apotheker in de staat Missouri, heeft negen maanden lang een versie van het drankje onder de naam Mr. Goodbar verkocht voordat de FDA de verkoop van het drankje verbood. Volgens overheidsbronnen werd het drankje van de markt gehaald nadat een verslag was ingediend door het Center for Science in the Public Interest.

Het rapport beschuldigde de maker van het supplement, Johnson and Johnson van misleidende reclamepraktijken en voedde de controverse die tot op de dag van vandaag voortduurt. In reactie op het rapport werd Mr. Goodbar van de markt gehaald en mag niet meer gebruikt of te koop aangeboden worden, hoewel het bedrijf nog wel in sommige natuurvoedingswinkels verkocht wordt.

Wat is de meest populaire vorm van churros? Churros zijn vooral te vinden in Mexicaanse en Centraal-Amerikaanse landen. Brazilianen hebben een zoete versie van de drank die horchata heet; een authentiek Mexicaans recept dat enigszins lijkt op het churro-recept. Een versie van de drank bestaat ook in het Caraïbisch gebied, Zuid- en Centraal-Amerika als racion, een frisdrank gemaakt van Nomaha en Obamacho, het productiebedrijf dat de drank distribueert.

Een favoriete manier om van churros te genieten is om ze onderweg naar het feest op te eten. Een populaire manier om churros te eten is om ze samen met een vruchtendrank genaamd horchata te nuttigen. Een horchata is een drank gemaakt van ancho en dynanchero (desserts uit de Yucatan regio). Het wordt gewoonlijk met chips gedronken, vandaar de naam “Cheap-Chil” die aan de drank werd gegeven.

Met de toevloed van Mexicaanse Amerikanen en anderen in de Verenigde Staten, is de beschikbaarheid en de populariteit van Mexicaans voedsel sterk toegenomen. Samen met de toegenomen belangstelling voor Mexicaans voedsel kookte de Mexicaanse voedselbel dit jaar over toen verschillende bedrijven hun Mexicaanse voedselprodukten in de Verenigde Staten begonnen te verpakken en te verkopen.

Een van de bedrijven die een handelsmerk voor de term hebben gedeponeerd, is Chile Handmade, een product van Victoria’s Secret. Het Secret-handelsmerk beschermt het Amerikaanse handelsmerk van het bedrijf, dat zeer belangrijk is voor Amerikaanse consumenten. Een van de favoriete producten van het bedrijf is Temquila. Temquila wordt gemaakt van druiven en is een van de Mexicaanse alcoholische dranken die voorgemengd zijn. Het is een gefermenteerde drank die gemaakt is om onmiddellijk te worden geconsumeerd.

De website van een ander bedrijf biedt “omasaus” aan, gemaakt met masala en verschillende andere producten, waaronder componenten en specerijen die gebruikelijk zijn in de Mexicaanse en Indiase keuken. De website beschrijft de ingrediënten en de algemene opmaak van het menu van een Mexicaans restaurant. De website bevat ook wat lijkt op een aantal foto’s van paprika’s, die waarschijnlijk uittreksels zijn uit het receptenboek van het bedrijf.

Wij hebben gezocht op “Chile Handmade en het op Internet gevonden, maar een beetje onderzoek leert ons niet veel meer dan dit. Chili Handmade is een klein productiebedrijf in New Mexico, maar heeft zijn weg naar de massa gevonden. We vragen ons af of een deel van het blikvoer van dit bedrijf inderdaad de verpakte chili is die wij eten. <|end van de paashaas.

lees meer:

Portugese winkel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.