Hoe krijg je de hoogste kwaliteit die je hebt

Toko Amersfoort

 

 

 

Onze inleiding

Wij hebben onze toko gevestigd in de stad Amersfoort in Nederland, net in het zuiden van Duitsland dicht bij de Nederlandse grens. Wij bestaan 30 jaar en zijn al meer dan 10 jaar in bedrijf. Op dit moment exploiteren wij een keten van 5 restaurants en 2 take-out coffeeshops.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe recepten en nieuwe ingrediënten. In feite zijn alle recepten in onze receptenbank originele Nederlandse recepten. Wanneer er nieuwe ingrediënten of een nieuw recept gevonden worden, proberen wij dit te integreren in onze menukaart. Daarnaast schrijven veel klanten vaak suggesties voor sauzen in. Suggesties zijn voor ons erg belangrijk, omdat we anders uit het oog verliezen wat klanten echt willen. Zo schrijven nogal wat klanten dat ze onze baklava niet lekker vinden omdat hij te zoet is. Tegelijkertijd willen ze ook weten of de klant het ter plekke kan opwarmen.

Een andere grote vraag die iedereen zich stelt is: “Waar kan ik de ingrediënten halen?” We hebben klanten van over de hele wereld, dus we zijn altijd op zoek naar nieuwe recepten. Een nieuw recept dat we onlangs hebben gevonden is natafka, een aubergineknoedel in Russische stijl. Ze kunnen veel sneller worden bereid dan de traditioneel gekookte Russische aubergine, en ze smaken veel beter.

Helaas kunnen we niet alle recepten van het internet overnemen en ze in werkelijkheid omzetten. Het hierboven genoemde gerecht, buskruit, is bijvoorbeeld een heel oud recept. We hebben het maandenlang onderzocht en geen andere soortgelijke recepten gevonden. Dit is een goed voorbeeld van wat een echte zeldzame vondst wordt genoemd.

We werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten de meest verse en beste ingrediënten krijgen. Bovendien moeten ze ermee instemmen het gerecht te eren zoals het is, en er niet mee te knoeien om het een beetje zoet te maken.

Een andere grote vraag is: “Is de kwaliteit goed?” Om de hoogste kwaliteit te krijgen, moet je alleen de beste ingrediënten gebruiken. Daarom voegen we altijd een beetje zout toe aan onze recepten. Je hoeft de aubergine niet te zouten, maar door het zout toe te voegen krijg je er meer smaak aan.

Gefrustreerd door de lage marktwaarde van de aubergine, stuurden sommige auberginetelers overzee Amerikaanse varkens om de Russische boeren te voorzien. In het verleden werden Amerikaanse arbeiders betaald in kool. Blijkbaar was dit een veel voorkomende ruil voor Russische arbeiders die de Kolkata Stockyards bouwden.

Een tip: je kunt altijd minder koken als je steeds dezelfde dingen maakt. Het is moeilijk om iets verkeerds te vinden aan kleefrijst, dus als je dat eenmaal hebt gedaan, zul je waarschijnlijk nooit meer gewone rijst willen gebruiken.

Vlees eten wordt verondersteld goed voor je te zijn, maar hier is het ding. De eerste 50 jaar van de Amerikaanse vleesproductie was verschrikkelijk. Maar toen er geen Russen meer waren om te fokken, begonnen de Amerikanen rund- en varkensvlees te eten om hun honger naar proteïne te stillen. Vlees wordt tegenwoordig algemeen bestempeld als het “all-American diet food”, omdat het goedkoop is, een grote rol speelt in de publieke opinie en uiterst handig is om te bereiden. Ongeveer 1/3 van onze wereldbevolking bestaat uit vlees. En toch weten we ook in de geschiedenis dat andere landen meer dan 90% van de wereldbevolking van vlees voorzien.

lees meer:

Thaise keuken Amersfoort

Toko Soest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *